Yozgat Sarraflar Derneği Başkanı Mehmet Ali Kamanlı, Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’a, ilde kuyumculuk yapan işletmelerden hırsızlık yaparak kaçan şüphelileri kısa sürede yakalayarak adalete teslim ettikleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sarraflar Derneği Başkanı M Ali Kamanlı, Yozgat’a son günlerde dışarıdan hırsızlık yapmak için gelen insanların kısa sürede Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürülüğü ekipleri tarafından yakalanmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Kamanlı, “İlimizde son günlerde dışarıdan gelen hırsızlar sarraflarımızdan çeşitli ziynet eşyası ve para çalarak kayıplara karışmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğünün başarılı çalışmaları sonucu hırsızlar kısa sürede yakalandı. Geçen hafta bir kuyumcu arkadaşımızın iş yerinden yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyası ve para çalan iyi giyimli bayanın polis ekiplerince yakalanmasının ardından yine benim kuyumcu dükkanıma gelerek yaklaşık 5 bin liralık altın çalan hırsızlarda yakalandı. Bende bu vesile ile İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ziyaretinde bulundum.” dedi.

Emniyet Müdürü Saim Akpınar’da ziyaretlerinden dolayı Sarraflar Derneği Başkanı Kamanlı’ya teşekkür ederek, “Amacımız ilimizde huzur ve güven ortamının devam etmesini sağlamaktır. Bu konuda vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Şüpheli olarak gördükleri kişileri bizlere bildirmeleri halinde suç ve suçlularla mücadelemizde daha başarılı oluruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.