Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek-Der), Genel Başkanı Satılmış Çalışkan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen 3. olağan kongre ile Kırşehir Tüm Emek-Der Şube Başkanını seçti.

Özel bir düğün salonunda düzenlen kongre de delegelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçilen Musa Hangül dernek adına yapılması gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Kongreye katılan Tüm Emek-Der Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ise yaptığı konuşmasında, "Emeklilerimizin hak ve hukukunu her platformda dile getirmeye onların haklarını savunmaya ve bu konuda her türlü uğraşı vermek durumundayız" dedi.

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini anlatan Satılmış, "7 Haziranda bazı şeyler değişecek belki de hiçbir seçimde hiçbir dönem emekliler bu kadar gündemde olmamıştı. Siyasi partilerin katkıları ile emekliler 3 aydır gündemdeler ben derneğimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Emeklilerimizin sorunlarını yazılı ve sözlü olarak bütün siyasi partilere iletiriz" diye konuştu.

Tüm Emek-Der Genel Başkanı Satılmışın konuşmasının ardından, 56 delegenin oy kullandığı seçimlerde, Hangül dışında aday çıkmazken, tek liste ile seçime katılan Musa Hangül yeniden başkanlık görevine seçildi.