Afşinbey Caddesi için yapılan drenaj ve altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Ünal, ilçedeki içme suyu ve şehir altyapı konusundaki çalışmaları inceledi.
Ünal, burada yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe belediyelerinin çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını dile getiren Ünal, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin hem Afşin'de hem de Elbistan'da yürütmüş olduğu önemli çalışmalar var. Şuanda Afşin şehir girişi yapımına ilişkin şehir drenaj kanallarının düzenlenmesi işi yapılmakta ve bizlerde çalışmaları yerinde incelemek adına burada bulunuyoruz. Ayrıca Afşinimizin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu sorunu çözmek adına yaptığımız içme suyu şebekesi ve alt yapı çalışmalarını inceledik. Afşin'in içme suyu çözüldüğü takdirde, inşallah 100 yıl boyunca bir daha suyla alakalı bir sorun olmayacak. Çünkü yapılan bu yatırımlar Afşin'in önündeki 100 yılı kapsayan bir proje olacak. Bu hizmetler için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a ve Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e teşekkür ediyorum" dedi.

Ünal'a, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet İlker Çitil, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile vatandaşlar eşlik etti.