AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Kadirli ilçesini ziyaret etti.

Pakdil, özel bir lokantada gazetecilerle bir araya gelerek, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetleri anlattı.

Devletin başladığı işi yarım bırakmayacağını ifade eden Pakdil, şöyle devam etti:

"AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler halktan büyük takdir alıyor. Buna her zaman şahit oluyoruz. Osmaniye'de de Kadirli-Andırın-Göksun Karayolunun ihalesi yapıldı ve kamulaştırma çalışmasına başlandı.  Akdeniz'i Karadeniz'e bağlayacak olan yol çalışması geçtiği güzergah açısından çok büyük bir öneme sahip. Kamulaştırma çalışması biraz zamanımız alacak. Allah izin verirse Ordu ile Osmaniye arasındaki bu yol çalışmasına en kısa zamanda başlanacak. Buna benzer yol çalışmaları devam ediyor. Yolların trafiğe açılmasıyla 12 ay süreyle yol çevresindeki il, ilçe, belde veya köylerimizdeki vatandaşlarımız için büyük bir gelir kapısı olacaktır. Bu da ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır."

Bir gazetecinin Kahramanmaraş'a bağlı Andırın ilçesinin Osmaniye'ye bağlanması konusunda sorduğu soruya Pakdil, "Ben Kahramanmaraş Milletvekiliyim. Andırın'ın yerinde kalmasını isterim. Kimse bir parçasını başkasına vermek istemez" cevabını verdi.