Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Hidayet Kardaş'ın tek aday olarak girdiği kongrede tüm oyları alan Kardaş, yeniden Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Ak Parti Türkoğlu Kadın Kolları Kongresi 17 Aralık 2017 Pazartesi günü yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kongreye Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları eski başkanı Ayşe Kılıç ve yeni başkan Ayşe Cesur'la birlikte il ve ilçe yönetiminden çok sayıda isim de katıldı.

Kongrede konuşan Ak Parti Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş kongrede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Türkoğlu ilçemizde 2017 şubat ayı sonu itibari ile görevi devraldık. Akabinde hemen seçim atmosferinin içerisine girdik. Kadın kollarının çalışması ilçemizde farklı şekilde yerini buldu...44 mahallemizi adım adım ziyaret ettik ve bu ziyaretlerimizi toplantılarımızla taçlandırdık.

Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kadına değer veren bir siyaset anlayışı ile kadının siyasetin içerisinde yer alması farkındalık oluşturdu. Bu nedenle kadın kolları olarak, ülkemiz, milletimiz için hizmet ediyoruz; memleket sevdamızla harmanlayarak, aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerliyoruz. Geleceğimiz için, devletin bekası için bu dik duruşu sergiliyoruz.

HABER FOTOĞRAFLARI

Bizler Ak Parti Türkoğlu İlçesi  kadın kolları olarak, gittikçe gelişen, büyüyen ve gittikçede başarılarını yenileyen bir kadın kollarıyız. Biz çok büyük bir aileyiz.  Bu nedenledir ki kadın 'siyasetin nesnesi değil, öznesidir. Ak partinin mücadelesi, bir medeniyet, bir adalet ve kalkınma mücadelesidir.

Hamd olsun ki  ' Dünyanın en büyük kadın siyasi hareketiyiz'.

Ak parti Türkiye'nin teminatı olduğu gibi Ak partinin teminatıda kadın kollarıdır."

Konuşmaların ardından yapılan kongrede Hidayet Kardaş yeniden başkanlığa seçildi.