27. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal, gün içindeki program dahilinde İl Başkan Yardımcısı Necmeddin Sertpolat, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve teşkilat ile birlikte, Dulkadiroğu İlçesi Azerbaycan Bulvarında bulunan esnaflara ziyarette bulundular.

Esnafların sıkıntılarını dinleyen heyet, dua ve destek taleplerinde bulundular. Esnaf ziyaretinin ardından Dulkadiroğlu Belediyesinin okullarda çevre duyarlılığını geliştirmek amacıyla yaptığı "Sıfır Atık Projesi" projesi kapsamında dereceye giren okullara düzenlenen ödül törenine katılım sağlandı ve öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törenin ardından Mehmet Akif Mahallesinde, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Habibe Öçal konuşmasında ;
“24 Haziran’da Allah’ın izni ile asrın seçimini gerçekleştireceğiz. 16 yıldır iktidarda yaptıklarımızın daha fazlasını yapmak için 24 Haziran’dan sonra inşallah güçlü hükümet, güçlü meclis, bağımsız ve güçlü yargı ile önümüzdeki 100 yılın Türkiye'sini inşa etme noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız. Güçlü meclis dedik, bize inanmadılar ama görüyorsunuz, yine güçlü hükümet dedik. AK Parti bugüne kadar 16 yıldır vesayetleri engelleri aşa aşa millet lehine kazanımları elde ede ede geldi. Türkiye’yi alt gelir grubundan üst gelir grubuna taşıdık. Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar ama inşallah önümüzdeki süreçte ülkemizi üst gelir ligine taşıyacağız. " ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından mahalleden ayrılan heyet, Yeni Hükümet Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.