AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekilliği için  Listeye giren adaylara başarılar dileyererek adaylara hayırlı olsun' temennisinde bulunan Ali Özdemir, kendisinin bundan sonra da partisinin başarısı için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Özdemir  "Bu bir yarıştı.  böyle uygun gördüler. Ancak bizim için artık durma zamanı değil. Partimizin  sloganında olduğu gibi her zaman 'durmak yok, yola devam' Ben de bu yolda çalışmaya devam edeceğim" dedi.
Aday adaylığı sürecinde kendisine destek olanlara ve kendisi ile birlikte hareket eden herkese teşekkür eden AK Parti Aday Adayı Özdemir, asıl mücadelenin bundan sonra başladığına dikkat çekerek "Artık partimizin listesi hazır ve bize düşen de gece gündüz çalışarak, ülkemizi 2023 hedefine taşımaktır" diye konuştu. Özdemir, şunları söyledi:

"Türkiye ve Kahramanmaraş sevdası ile çıktığımız yolumuza devam ediyoruz. Aday adaylığı süreci bizim için bir yarıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde parti büyüklerimiz böyle bir değerlendirme yaptılar. Ben, şahsım adına listeye giren milletvekili adaylarımıza hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra da partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. 2023 ve 2071 hedeflerimiz için durmak yok, yola devam diyorum. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ederim."