Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, müjdeyi verdi.”3 adet yeni köy garajı yapacağız.”

Seçim çalışmaları kapsamında köy ve kasaba gezilerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, beraberinde Onikişubat İlçe belediye başkan adayı Ülkü Eren, Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Ali Zabun ve il teşkilatından bazı isimlerinde yer aldığı heyet, merkeze bağlı kale ve fatih kasabalarını ziyaret etti.Büyük  ilgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partili adayların ziyaretinde, çok sayıda kasaba insanı hazır bulundu.Coşkulu kalabalık karşısında projelerini anlatan Ateş,”İlçe ve Köy arabalarımızın şehir merkezine girememesinden dolayı, hem köylümüz hem de esnafımız son derece mağdur edilmektedir.Esnafımız, gezilerimizde günlerce siftah yapmadan dükkan kapattıklarını dile getiriyorlar. Bu sorunlara duyarsız kalmak, esnafa yapılan en büyük yanlıştır.Bu mağduriyete Cumhuriyet Halk Partisi adayları olarak bizler dur diyeceğiz.”dedi.

Mevcut Köy garajının yetersiz olduğunu sözlerine ekleyen Ateş,” Geçtiğimiz yıllarda yapılan ve hizmete açılan mevcut köy garajımız son derece ilkel durumda. Esnafın ve de vatandaşın ihtiyaçlarını gideremeyecek yetersizlikte.Biz şehrimize doğu, batı ve kuzey garajları olmak üzere üç tane yeni köy garajı inşa edeceğiz.Yapılacak bu garajlarda her türlü donanım olacak.İnsanlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.”diye konuştu.

Belde ve köylerdeki alt yapı sorunlarına deyinen Ateş, sözlerini şu şekilde tamamladı.”Mevcut yöneticilerimizin dilinden düşürmediği bir durum var.Deniliyor ki, Elbistanlı tüm ihtiyaçlarını Malatya'dan karşılıyor. Pazarcıklı Gaziantep'ten, Andırınlı Osmaniye'den.Diğer ilçelerimizin birçoğu da farklı illerden.Evet yapılan tespitler doğru.Lakin sizin bu insanlara neden böyle yapıyorsunuz deme hakkınız yok.Sürekli dışlamışsınız, hizmet götürmemişsiniz.Yolunu yapmamışsınız.Sonuçları kabullenmek zorundasınız. İşte biz bu sorunları çözmek, halkımızı bütünleştirmek adına bu yola çıktık. Vatandaşımızın teveccühüyle bu görev bize verildiği takdirde, İlçe ve köylerimizin alt yapı sorunlarını gidereceğiz. Hizmet götüreceğiz.İnsanlarımızı memleketleriyle barıştıracağız.Böylece İlçelerimiz tüm giderlerini merkezden yapacak. Esnafımız kazanacak. Kahramanmaraş kalkınacak.”dedi.