Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Andırın seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

İl Başkanı Esat Şengül, törende yaptığı konuşmada, Andırın'ın okuma yazma oranı en yüksek ilçe olduğunu söyledi.

Hangi hükumetin ne yaptığını kendilerini çok fazla ilgilendirmediğini belirten Şengül, partisinin ne yapmak istediğinin önemini anlattı.

Andırın'daki okuma yazma oranına vurgu yapan Şangül, şunları söyledi: "Bu ilçemiz doğasıyla o kadar güzel bir ilçemiz ki Andırın'a reva görülen uygulamaları, CHP olarak açıkçası içimize sindiremiyoruz. Neden ? Allah öyle bir doğal güzellik vermiş ki bir karadeniz, bir akdeniz ve doğunun tüm güzelliklerini aldığınız zaman Andırın'da bütünleşmiş. Önemli olan bütün bu güzellikleri derleyip toparlayıp, yaşanabilir bir kent haline ilçe haline dönüştürebilmektir. İşte bu noktada sosyal demokrat belediyecilik anlayışını mutlak surette Andırın'a getirerek, Andırın'da yaşayan hemşehrilerimizi bundan faydalandıracağız."

Şengül, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Andırın'a getirmek için parti olarak Abdullan Naim Çetin'i aday gösterdiklerini kaydetti.

CHP Andırın Belediye Başkan adayı Abdullah Naim Çetin ise belediyeciliğin bir hizmet kurumu olduğunu söyledi.

"Bu toplulukta buram buram Karacaoğlan'ın sevgisi, Dadaloğlu'nun yiğitlik efsanesi var" diyen Çetin, halktan aldığı güçle çok güzel hizmetler üreteceğime inandığını belirterek, "Takım arkadaşlarımla beraber, size en iyi hizmeti vereblimek için bütün gayretimizi göstereceğiz. Size hizmet etmek için onurla gururla çalışacağım ve diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyoruz. İnşallah kimsenin aleyhinde olmadan, kimsenin bulunduğu konuma karışmadan, bu işi sevgiyle dostlukla çalışmalarımızı yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

Seçim bürosunun açılışına, CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ünal Ateş, merkez ilçe başkanları, CHP Andırın İlçe Başkanı Yunus Balcı ve partililer katıldı.