Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, seçimle ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Oylarımıza sahip çıkacağız." dedi.

CHP’nin 2. sıra adayı Zülfikar İnönü Tümer ve 5. sıra adayı Mustafa Kemal Özkan ilçe örgütünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Erdoğan, "Zülfikar İnönü Tümer ve Mustafa Kemal Özkan isimleri hem partimiz hem de Türkiye açısından büyük önem taşıyor. Partimiz ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularının adını taşıyan iki isim de parti tabanımızdan gelen, Adana’ya ve ilçelerimize katkı sunacak değerli kişilerdir." diye konuştu. 7 Haziran’daki seçimin Türkiye açısından milat olduğunu dile getiren Erdoğan, "Hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Bu ülkenin kuruluş ve kurtuluşuna imza atan CHP gibi bir partinin üyeleri olarak tarihi sorumluluğu yerine getireceğiz. Seçim için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Oylarımıza hep birlikte sahip çıkacağız." şeklinde konuştu.

Partililerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Zülfikar İnönü Tümer ise "Partililerimize, il ve ilçe örgütlerimize, sade üyelerimize, Adana’ya ve ülkemize olan sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. CHP’ye, halkımıza borcumu ödemek için bana bir fırsat sunuldu. Onurlu görev bilinciyle sorunların çözümüne ışık tutabilirsek mutlu olacağım." dedi.

Mustafa Kemal Özkan da Adana’da en az 6 milletvekili çıkaracak güçte olduklarını söyledi. Milletvekili adaylarının belirlenmesinde partililerin büyük emek ve çaba sarf ettiğini dile getiren Özkan, "Adana merkez ve tüm ilçelerde oy oranımızı artıracağız. Görevimizi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Genel başkanımıza, örgütlerimize ve partililerimize mahcup olmayacağız." diye konuştu.