Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlediği mitinge katılarak konuşma yaptı.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin KahramanmaraşMüftülük Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka hitap etti. Programa çok sayıda vatandaş katıldı.Detaylar geliyor. Evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.Erdoğan, mitinglerde kullandığı tırın içerisinde yer alan haritada, vatandaşlara hitap edeceği Kahramanmaraş'ın üzerini raptiye ile işaretledi.cCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bunlarda her numara var. Bay Muharrem dershane işletmiş orada çalışan öğretmenlerin sigorta primlerini ödememiş. Daha ne diyeyim. Bunlara ülke emanet edilir mi? Bunlara 24 Haziran’da bir Osmanlı tokadı gerekir" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş mitinginde, AK Parti’nin seçim şarkısı "Dönemem Geri" adlı şarkısı eşliğinde seçim otobüsünün üzerine çıkarak meydanda ve balkondaki vatandaşları selamladı. 
“Yiğitler otağı, şairler , ozanlar yurdu Maraş. Türkiye’nin kalem kaşı Maraş, kalbimin güneşi Maraş. Sizleri gönülden selamlıyorum Maraş. Can Maraş, Canan Maraş, güzeller şahı Maraş. Suları kevser, toprağı mercan Maraş, havası, toprağı kendisi bir başka güzel Maraş” sözleri ile konuşmasına başlayan Erdoğan, 4 ay sonunda tekrar Kahramanmaraşlılarla buluştuğunu hatırlattı. Erdoğan, "İstiklalin şehri Kahramanmaraş’ta burayı işgalcilere dar eden Sütçü İmamı, Maraşlı kadınların öncüsü Senem Ayşe’yi rahmetle yad ediyorum. 

MİTİNGDEN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER - TIKLA