MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul Maltepe'deki seçim iletişim merkezinin açılışında konuştu. 30 Mart'ın tarihi bir seçim olacağını kaydeden Bahçeli, "Türkiye'nin siyasi şeklini değiştirecek yepyeni bir yön kazandıracak sürecin başlangıcıdır" dedi. Seçmenleri sandığa gitmeleri ve oylarına sahip çıkmaları gerektiği konusunda uyaran MHP lideri, "İktidardan kurtulmanın gününü 30 Mart olarak başlatmalıyız.  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceği kalmamıştır. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması hayaldir" diye konuştu. İşte Bahçeli'nin sözleri:

30 Mart seçimleri ülkemiz için 30 büyükşehir belediye başkanlığı 51 il belediye başkanlığı olmak üzere 1394 seçim çevresinde yapılacak. MHP Türkiye'nin her seçim çevresinde seçimlere katılma hakkına sahip olarak faaliyetlerine bütün partilerden önce başlamıştır. Önce Ankara sonra Kayseri'de, İstanbul'da belediye başkan adaylarımızı takdim etmek üzere eksik kalan adaylarımızı da bu süreçte tamamladık.

"NE AKP NE CHP"
İstanbul'da egemenlik kurmaya çalışan kitlelere karşı yepyeni fidanlarla yola çıkan bir MHP vardır. İstanbul'da her partili kardeşimden her İstanbul'dan ne AKP ne CHP işte MHP diyeceklerdir. Bu seçimler sadece belediye başkanı seçmenin ötesinde Türkiyemiz için çok farklı bir anlam taşımaktadır. Bu seçimler arkasından iki önemli seçim biri cumhurbaşkanlığı ikincisi 2015 yılının en geç 15 Haziranına kadar yapılması gereken genel seçimlerdir. 30 Mart tarihi bir gün. Türkiye'nin siyasi şeklini değiştirecek yepyeni bir yön kazandıracak sürecin başlangıcıdır. Bütün İstanbullulardan istediğimiz sandığa gitmeleridir.

"GÖNÜLLÜ ORDUSU KURMALIYIZ"
Çok sayıda sandık var İstanbul'da. Bizim değerli dava arkadaşlarımız her türlü fedakârlığı yapıyorlar.
Sandığa giderken sandığa giden kardeşimin hukukunu koruyan dava arkadaşlarımızdan bir gönüllü ordusu kurmalıyız. İstanbul'da buna çok dikkat etmeliyiz. Her şey çalınıyor. Sandıkta da oy çalınıyor. Buna müsaade etmemeliyiz. İnsanları ikna ediyorsunuz ama ikna ettiğiniz insanların oy verme aşamasından sonra siz artık sandığın sahibi olmalısınız. O yüzden içinizden gönüllü sandık görevlileri istiyorum. Orada biz varız, oyumuzun sahibiyiz, kimseye çaldırmayız dememiz lazım.

"CUMHURBAŞKANI OLMASI HAYAL"
İktidara öyle bir tokat atın ki yere çakılsın. Her türlü mağduriyetleri yaşamış bir siyasi hareket var ki her zaman iftiralarla karşı karşıya kalmış. Artık ülkücü gençlere sesleniyorum. Sizler öncü olunuz, 10 milyon gencin elinden tutunuz. Toprak bütünlüğü için gidiyorum, milletin huzuru için gidiyorum, sen de gel deyin. Bugünkü iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir. Bugünkü iktidar yolsuzluk ve rüşvete bulaşmıştır. Bu hastalığın mutlaka kökünün kazınması lazım. Bütün partiler olarak özen göstermeliyiz. Kutuları artık üretenlere iade edin. 29 yaşında bir genç gelmiş bakanları avcunun içine almış. Bu iktidardan artık kurtulma zamanı gelmiştir. İktidardan kurtulmanın gününü 30 Mart olarak başlatmalıyız.  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceği kalmamıştır. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması hayaldir.