Alperen Ocakları Manavgat Şube Başkanı Yılmaz Derin, 7 Haziran seçimlerinde BBP'den Antalya milletvekili aday adayı olduğu.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır'a yaptığını belirten Derin, hedeflerinin bu sefer partilerini TBMM'de temsil etmek olduğunu söyledi. Aday adaylığıyla ilgili açıklama yapan Derin, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ve siyasi iktidarın antidemokratik uygulamaları karşısında ilkeli ve seviyeli siyasetiyle BBP'nin ülkede muhalefet boşluğunu doldurduğunu kaydetti.

Ülkenin geleceği adına 7 Haziran seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu vurgulayan Derin, "Bu seçimde BBP'nin TBMM'de temsil edileceğine inanıyoruz. Sağ, demokrat ve muhafazakar seçmenin denemediği tek parti BBP kaldı. Buda siyasi iktidarı 7 Haziran seçimlerinde tedirgin ettiği için sürekli BBP'ye saldırıyor. Saldırdıkça da BBP büyüyor. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, Anadolu insanın kalbinde taht kurmuş örnek bir isim. Ülke siyasetinin yüzakı liderimiz olan Yazıcıoğlu, örnek hayatıyla da vefatından sonrada kendisinden söz ettirmeye devam ediyor." diye konuştu.