Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Adana İl yönetimini kabul ederek başarılar diledi. Bahçeli, gerçeklerin halka anlatılarak Türkiye’nin kurtuluşunun başlatılması gerektiğini söyledi.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Adana heyetini TBMM’de MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir, MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman ve Seyfettin Yılmaz karşıladı.

Heyet daha sonra MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 8 Şubat tarihinde yapılan kongre sonucunda oluşan yeni divan heyetini ve yeni yönetimi tanıttı. Baş; karşılıklı sevgi, saygı anlayışı içerisinde gerçekleştirilen kongrenin sonucu için “Kaybeden olmadı. Kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur” ifadesini kullanırken, Adana teşkilatlarının bir ve bütün olarak seçime hazır olduğunu vurguladı.

BAHÇELİ YÖNETİMİ KUTLADI, BAŞARILAR DİLEDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yeni yönetimi kutlayarak “Allah yolunuzu açık etsin; hepinize başarılar diliyorum” dedi. Bahçeli, ülke gündemine ilişkin 12 yılda AKP hükümetinin meydana getirdiği tahribatın özetini yaparak “7 haziran seçimleri, milletimizin kaderinin belirlenmesinde kader günü olacaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12 yıldır Türkiye’yi nereye sürüklediğine dair tüm tespitlerin test edildiği bir gün olacaktır. Bu sebepten dolayı Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimleri çok önemsemektedir.” dedi.
Ziyaretin sonunda Adana heyeti Devlet Bahçeli'ye otantik bir halı hediye etti.