DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, ülkeyi kaosa ve kardeşi kardeşe düşürmek isteyen karanlık güçlerin Anadolu'da etle tırnak gibi kaynaşan 10 asırlık kardeşliği hiçbir zaman yok edemeyeceklerini söyledi.

Kardeşi kardeşe düşürmek ve kırdırmak için şer güçlerin yeniden iş başında olduğunu vurgulayan Çakmak, "Gün teröre karşı milletçe tavır alma ve kenetlenme günüdür. Milletçe kenetlenerek şer güçlerin kardeşi kardeşe düşürme ve 780 bin kilometre kare aziz vatan toprağında nifak ve fitne tohumları ekilmesine izin vermeyeceğiz." dedi. Ülkede kardeş kavgası çıkarmada karanlık ellerin yeniden iş başında olduğunu belirten Çakmak, insan canına kasteden her türlü terörü lanetlediklerini kaydetti.

Terörün amacının ülkede kaos, korku, panik, topluma şekil verme, sindirme ve insanları baskı altında tutma olduğunu belirten Çakmak, açıklamasında şöyle dedi: "Ülkemizde her gün polis, asker ve sivil demeden hayatlarına kastedilen her türlü terör olayını kınıyoruz. Dünyada en ulvi ve kıymetli olan insan canıdır. Yüce dinimizde 'Bir cana kıyan bütün insanları öldürmüş gibidir.' diyor. İnsanımızı, polisimizi askerimizi şehit eden insanlık dışı her türlü terörü kınıyoruz, lanetliyoruz. Gün kardeşlik günü, kenetlenme günü. Farklılıkların zenginlik görülerek teröre karşı kenetlenerek ortak tavır alma günü. Ülkemizde kardeşliğimizi, huzur ve barışı bozmaya yönelik her türlü toplum mühendisliğine bağlı hain ve kalleşçe saldırıları lanetliyoruz."