Demokratik Sol Parti (DSP) Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk güven tazeledi. DSP Serik İlçe Başkanlığı olağan kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, 30 delegenin oyunun tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

DSP Serik İlçe Başkanlığı'nda yapılan kongrede konuşan İlçe Başkanı Öztürk, DSP iktidarında sıfır sorunla teslim ettikleri terörün bugünlerde yeniden hortlamasından derin üzüntü duyduklarını söyledi. Siyasi iktidarın, sözde çözüm süreciyle terör örgütünü daha da güçlenmesini sağladığını belirten Öztürk, her gün farklı bir ilden kalkan asker ve polis şehit cenazelerindeki feryatların yürekleri dağladığını kaydetti.

Akan kanın yegane sorumlularının ülkeyi 13 yıldır yöneten siyasi iktidar olduğunun altını çizen Öztürk, "Ateş düştüğü yeri yakmıyor, milletimizin sinesini yakıyor. Hain ve kalleşçe saldırılarla 40 günlük bebeler öksüz ve yetim kalıyor. Şehit annelerin, babaların, kardeşlerin ve eşlerin feryatları yüreklerimizi dağlıyor. Terörün bu kadar azması ve artış göstermesinden sorumlu, 'aman sözde çözüm süreci bozulmasın' diyerek zamanında önlem almayan iktidardır. DSP iktidarını sıfır terörle bıraktık, 7 Haziran seçimleri sonrası ülkemizde şehit düşen asker ve polisimizin sayısı 89'a yükseldi. " diye konuştu.