AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, "Ülkemizin önünü kesmeye yönelik yapılan hareketlere en büyük mesaiyi, aziz milletimiz 30 Mart seçimlerinde verecektir" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Oruç Reis Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, gezilerinde vatandaşların teveccühüyle karşılaşmanın sorumluluğunu taşıdığını söyledi.

Türkiye'nin ve Kahramanmaraş'ın 11 yıldır her geçen daha da büyüyüp geliştiğini ifade eden Erkoç, bu kutlu yürüyüşün bundan sonra da devam edeceğini belirterek, "Güçlenen Türkiye belirli kesimleri rahatsız ediyor. Ülkenin önünü kesmeye yönelik bu girişimlerin de sonuçsuz kalacağına inanıyorum. Yaptığımız ziyaretlerde aziz milletimizin kararlılığını gözlemleme fırsatı buluyoruz. Bu kararlılıkta bize güç veriyor, yolumuza daha emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Erkoç, AK Parti siyasi hayatına başladığı günden bu yana, çeşitli engellerle yıpratılmaya çalışıldığını kaydetti.

İktidarları süresinde bir çok engelleme girişimleriyle karşılaştıklarını ve bütün badirelerin de millet tarafından bozulduğunu vurgulayan Erkoç, şunları söyledi: "Allah'ın izniyle yaşadığımız bu süreci de milletimiz gözlemlemekte. Biz onların yine en doğru kararı vereceğine inanmaktayız. Çünkü girişilen bu hareketler sadece AK Parti'ye değil, güçlü Türkiye'ye yapılan, millete yapılan bir eylemdir. İnşallah bunları da atlatacağız. Türkiyemiz artık 2002'deki Türkiye değil. Bu tür badireleri daha kolay atlatarak yolumuza devam ediyoruz. Bizler de milletimizin kararlılığını görüyoruz. Gezdiğimiz yerlerde Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bizden daha coşkulu. O da bize çok büyük enerji veriyor. İnşallah göreceksiniz hem Kahramanmaraşımız da hem de Türkiyemizde bu seçimde de tarihi bir sonuç çıkacak. Ülkemizin önünü kesme yönelik yapılan hareketlere en büyük mesai aziz milletimiz 30 Mart seçimlerinde verecektir."