AK Parti Afşin Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven, "Biz Afşin'de taş üstüne taş koyan olacağız, nutuk çeken olmayacağız. Çok çalışacağız, belediyecilik mesai işi, daha az uyuyacağız ve daha çok hizmet edeceğiz" dedi.

Güven, AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım programında, yaptığı konuşmada, AK Parti'den belediye başkan adayı olmanın ayrıcalık olduğunu söyledi.

AK Parti'nin üç dönemdir oylarını artırarak iktidarda olmasını, halka rağmen bir yönetim anlayışına son vermesiyle ilişkilendiren Güven, AK Parti'nin vesayet anlayışına son vermesiyle başarısını da arttığını belirterek, şunları söyledi: "Şuanda,  tüm İslam coğrafyası gözünü ve ellerini açmış Türkiye'ye bakıyor. Türkiye bu davanın, zalime karşı mücadele eden, mazlumun yanında kalan anlayışın dünya üzerinde ayakta kalmış tek devletidir. Tüm Müslüman ülkelerin tek umudu Türkiye'dir ve son kaleyi düşürmemeliyiz. Macaristan milletvekilinin son günlerde sosyal medyada geçen bir sözü var, "Son kale Türkiye'dir düşmemesi gerekiyor" İşte Türkiye'nin düşmemesi içinde sayın başbakanımızın ve hükumetin dimdik ayakta durması gerekiyor diyor. Burada şunu söyleyebiliriz, yolsuzluk bahane asıl hedef Türkiye."

Afşin'de taş üstüne taş koyan olacaklarını dile getiren Güven, nutuk çeken olmayacaklarını, çok çalışıp, daha az uyuyup ilçeye daha çok hizmet edeceklerini kaydetti.

Başbakan Erdoğan'ın kullandığı "birlik ve beraberlik" sözünün önemini anlatan Güven, "Birlik ve beraberlik o kadar önemli ki bizim için bu seçim neredeyse Türkiye'nin var olma mücadelesidir. Aday adaylığı döneminde birlikte yarıştığımız arkadaşlarımız başta olmak üzere birlik ve beraberliğimizi sergileyeceğiz. Her şey Türkiye için, her şey Afşin için" şeklinde konuştu.

Mehmet Fatih Güven'i adaylığından dolayı tebrik eden Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ise 5 yıllık görev süresinde 85 bin nüfusa hizmet edebilecek bir belediyeyi devretmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak da AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen Mehmet Fatih Güven'e partinin tüm aday adaylarıyla birlikte arkasında olduklarını belirterek, "Gayret gösterip inşallah yine Afşin Belediyesini alacağız. Afşinimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim" ifadesini kullandı.

Konuşmalar ardından heyet, Afşin Belediyesine kadar yürüdü.