AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, "Ülkemizin üzerinde kurgulanan  senaryoları bozmak, dünyadaki mazlum insanlara sahip çıkmak ve ülkemizi dünya lideri yapmak için 30 Mart seçimlerinde AK Partiyi birinci yapmalıyız" dedi.

Güvenç, Partisinin Göksun ve Andırın ilçelerinde seçim irtibat bürosu açılış törenlerine katıldı. Andırın ilçesi seçim bürosu açılışında konuşan Güvenç, Türkiye'nin ufkunun açık, vizyonun büyük olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Biz bir medeniyetin mirasçısıyız, bir medeniyet tasavvur ediyoruz. Biz kendimize gelirsek milletimizle bütünleşirsek inanç değerlerimizle kaynaşırsak ufkumuz açık olur. Bizlere çelme takan, çamur atan ve sırtımızdan çeken çok. Ama bütün bunlara rağmen inanç değerlerimizle buluşacağız. Bu ülke üzerinde darbe teşebbüsleri ve uluslararası operasyonlar eksik olmaz. Ancak şundan emin olun, eğer sizin bunları püskürtecek, bunların hepsini yok edecek gücünüz varsa, bunların hepsi boştur. Allah'a şükürler olsun bunları püskürtecek ve yok edecek irade bu millette var"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Erkoç da, 30 Mart seçimlerinin tüm Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Güvenç ve beraberindekiler daha sonra esnafı ziyaret etti