Antalya'da 1,5 ay önce açık kalp ameliyatı olan Demokratik Sol Parti(DSP) Parti Meclisi üyesi Aydanur Gül, 'gün evde dinlenme dönemi değil diyerek' seçim çalışmasını sürdürüyor.

Aydanur Gül, doktorunu ve DSP Genel Başkanı Masum Türker, 'Aydanur Hanım bu seçim evinde dinlen' demesine karşı partisinin Antalya milletvekili adaylarına 7 Haziran seçimlerinde destek vermek için ev ev, mahalle mahalle ve pazar pazar dolaşarak partisi için oy istiyor.

7 Haziran seçimlerinin ülkenin 'totaliter bir rejime dönüşme yada demokratik cumhuriyet rejim kalmada' kader seçimi olduğunun altını çizen Gül, "Gün hastada olsan, açık kalp ameliyatı da olsan evde oturup saatlerce televizyon izleme dönemi değil. Bu seçim ülkemizin kader seçimi ve çocuklarımızın geleceğini şekillendirmesinde önemli rol oynayacak. Onun için evde oturma şahsi işlerimizle uğraşma vakti değil." diye konuştu.

Partisinin milletvekili adaylarına destek için program doğrultusunda Antalya Kaş'tan Gazipaşa'ya, Alanya'dan Manavgat'a, Manavgat'ta Serik'e Korkuteli, Elmalı ve Finike'ye gittiğini dile getiren Gül, genel başkanları Türker, Antalya'ya geldiğinde kendisine ameliyattan ötürü dinlenmesini istediğini, ülke şartları bu haldeyken evinde oturmayı kendisine yakıştıramadığı için partililerle karınca misali seçim çalışmasına katılarak destek verdiğini kaydetti. Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç bir dönemde ülkemiz böylesi bir yönetimler karşı karşıya kalmadı. Kişi hak ve hürriyetleri, basın özgürlüğü ve hukuk hiç bir dönemde bu dönemde olduğu kadar ayaklar altına alınmadı. Çalışmazsak hepimizin gelecek nesiller adına vebalimiz olur. Önemli olan yanlışlıklara yanlış diyebilmek ve zulme dur diyebilmek. Bende karınca misali bunu yapmaya çalışıyorum."