24 Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in Konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal oldu. Ünal, Başbakan Erdoğan, Grup Konuşması, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini, Cumhurbaşkanlığı ve Anayasa Mahkemesi'nin Tartışılan Son Kararlarını Değerlendi.

 

Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları...

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

 

12 YILDA YÜZLERCE ENGELİ VE KRİZİ AŞTIK VE YÖNETTİK

Mahir Ünal, 12 yıldan beri AK parti yüzlerce krizi çözdü, yüzlerce engeli aştı, en son 30 Mart seçimleri öncesinde yapılabilecek her şeyi yaptılar. İçerde ve dışarıda hem uluslar arası alanda hem de içerde çıkarılabilecek bütün krizleri çıkardılar, bütün engelleri çıkarttılar buna rağmen biz bu krizleri milletimizle birlikte aştık, bu krizleri yönettik. Anayasal çerçevede hukuk zemininde kalarak meşru siyasetin namusunu da koruyarak Türkiye'yi seçimlere taşıdık dedi.

 

YENİ SENARYOLAR ÜRETENLERE SESLENİYORUM BU KRİZİ DE AŞARIZ

Mahir Ünal, Şantaj, kaset, montaj, tehdit psikolojik savaş elektronik ortamlarda üretilmiş kurgusal bilgilerin insanlar üzerinde oluşturduğu algı operasyonları bunların hepsini aştık. Bu gün yeniden Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi birileri bilerek yâda bilmeyerek yeni biri krizin yeni bir oyunun, yeni bir senaryonun, yeni bir kurgunun parçası olacaklar ya da yeni bir kriz üreteceklerse şunu bilsinler ki “Biz bu krizi de aşarız” biz iktidara birilerinin desteği ile gelmedik! Medya operasyonu ile iktidara gelmedik! Biz bir takım uluslararası işbirliklerinin bize verdiği destekle de gelmedik. 12 yıldır milletin desteği ile duruyoruz, milletin desteği bizim yanımızda olduğu sürece milletin bize emanet ettiği milli iradeyi, toplumsal egemenlik hakkını sonuna kadar korur ve muhafaza ederiz dedi.