Üç yıldır restorasyon bahanesiyle kapalı tutulan ve dün ChP'lilerin baskınıyla viraneye dönmüş hali gün yüzüne çıkan Maraş Kalesi konusunda vatandaşlar MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın görüşünü merak ediyor.

Kahramanmaraş son aylarda Maraş Kalesini konuşuyor. 2019'da Kahramanmaraş'ta en çok konuşulan konu şehrin kanayan yarası Aksu Çayının kirliliğinden sonra Maraş kalesinin kapalı tutulması konusu oldu. Özellikle cHP'liler son haftalarda Maraş kalesinin açılması için girişimlerini artırırken MHP cenahından ise şimdilik ses çıkmıyor.

Halk arasında ortaya atılan çeşitli iddialar hızla yayılmaya devam ederken CHP Heyetinin kaleye girmesi ve kalenin virane halinin göz önüne serilmesi ile olay başka bir boyuta taşındı. Maraş Kalesi ile ilgili ikna edici açıklama yapılmadığı için özellikle sosyal medyada akla hayale gelmez iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor.

Sefer Aycan Suskun

Son zamanlarda Kahramanmaraş basınına sık sık haber servis eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ise Maraş Kalesi ile ilgili suskunluğunu devam ettiriyor. Sosyal medyada pek çok kişi Aycan'ın Maraş kalesi ile ilgili görüşlerini merak ediyor. Bu kadar vahim iddialar otadayken Sefer Aycan'ın Cumhur ittifakı ortağı olarak suskun kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

CHP'LİLER MARAŞ KALESİNE GİRDİ VİDEO İZLE