-Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek. (11.00-15.00-Antalya)

POLİTİKA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde başkan seçimine ve TOKİ konutlarının kura çekimine katılacak. (11.00-12.00-Kayseri)

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. (13.00-Kırıkkale)

-CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (Ankara)

-Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Kahramanmaraş İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’ne katılacak. (13.00-Kahramanmaraş)

-Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, partisinin Manisa il başkanlığının yeni binasının açılış törenine katılacak ve burada basın toplantısı yapacak. Türker, daha sonra Turgutlu Bülent Ecevit Parkı ve Meydanı Açılış Töreni’ne iştirak edecek. (12.00-14.30-Manisa)

DÜNYA

-Danimarka’da dün öğleden sonra ifade özgürlüğü konulu toplantıya ve gece saatlerinde Kopenhag’ın merkezindeki bir Sinagog’a gerçekleştirilen silahlı saldırı ardından gelişmeler takip ediliyor. (Kopenhag)

GÜNCEL

-Abdullah Öcalan’ın yakalanışının yıl dönümü sebebiyle ilgili yurttaki gelişmeler takip ediliyor.

-FEM Dershaneleri, geçen yıl üniversite sınavlarında Türkiye derecesi çıkaran öğrencilerine Süleymanşah Üniversites’nde düzenleyeceği törenle araba ödülü verecek. (14.00-İstanbul)

-Arnavutköy’de yaklaşık 5 ton hamsinin dağıtılacağı festival düzenlenecek. (12.00-İstanbul)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. hafta maçlarına Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor-Medicana Sivasspor, Beşiktaş-Bursaspor ve Trabzonspor-İstanbul Başakşehir karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-16.00-19.00-Rize-Konya-İstanbul-Trabzon)

-PTT 1. Lig'in 20. hafta maçlarına Kayserispor-Manisaspor, Denizlispor-Altınordu, Boluspor-Samsunspor, Giresunspor-Bucaspor ve Albimo Alanyaspor-Adana Demirspor maçlarıyla devam edilecek.