24 Haziran Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Listesinde kimler var? MHP Mersin Milletvekili Adayları açıklanmış ve rakiplerine fark atmıştı. İYİ Parti ve CHP'nin de adaylarını açıklamasıyla birlikte Mersin'de seçim yarışı başlamış olacak.  Mersin'de 13 kişilik milletvekili listesine hangi partiden kimler girmeyi başaracak, şimdiden merak edilmeye başlandı.

1 Kasım Seçimlerinde Mersin'de Hangi Parti Kaç Milletvekili Almıştı?

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde Mersin'de Ak Parti ve CHP 4, MHP 2, HDP ise 1 milletvekili almıştı. Bu seçimlerde çok daha farklı bir sonuç alınması bekleniyor.

MHP Mersin Milletvekili Aday Listesi : Saffet Sancaklı Lise İşadamı, Hilal Elmas Üniversite Avukat, Alperen Şakacı Lise İnşaatcı, Ertan Yılmaz Yüksek Lisans Yönetici, İbrahim İnanç Çakıroğlu Üniversite İşletmeci, Serkan Kural Yüksek Lisans Yönetici, Gamze Can Üniversite Öğrenci, Vedat Akbulut Lise Antrenör, Kübra Gündoğdu Üniversite Mimar, Tolga Öztürk Üniversite İşletmeci, Dursun Furunci Üniversite İnşaatçı, Gürbüz Aslan Ön Lisans Mali Müşavir, Zeynep Adak

Ak Parti, İYİ Parti ve CHP'de en geç yarın gündüz saatlerinde Mersin Milletvekili Aday Listesini Açıklamış Olacak. Mersin milletvekili adayları açıklandığı anda sayfalarımızda yayınlayacağız.