MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin olağan genel kuruluna katılmak üzere 8 Şubat Pazar günü Hatay'a geliyor

MHP Hatay İl Başkan adayı Lütfi Kaşıkçı ve MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, kongre öncesi İskenderun’da partililerle buluştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımı ile gerçekleştirilecek olan kongrede aday gösterilen Lütfi Kaşıkçı’ya her zaman destek vereceğini açıklayan MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, “Partimizde yeni bir kan değişimine gidiliyor. Genç dinamik ve bu işi hakkıyla yapabileceğine inandığım dava arkadaşım kardeşim Lütfi Kaşıkçı’ya çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Lütfi Kaşıkçı ise, “Bu gün İskenderun’dayız, Ülkücülerin, dava arkadaşlarımın hepsi burada, Görev verilmez alınır desturu ile bizlere bu görevi layık görenleri mahçup etmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Hatfa sonu yapılacak olan olağan genel kurulumuzda sizlerin de desteği ile Hatay’da MHP’yi ve üç hilalı şahlandırmak için çalışıyoruz. Vereceğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Gül, MHP Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez ve partililer de hazır bulundu.