Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş teşkilatlarında kongre heyecanları devam ediyor. İlçe kongrelerine başlayan MHP'de Oktay Azkara, Onikişubat İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Parti il binasında yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını duyuran Oktay Azkara konuşmasına "Türk Milliyetçiliği davasının yıkılmaz kalesi, yılmaz bekçileri arasında bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum"  diye başladı.

Azkara yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Malumunuz olduğu üzere partimizde kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Andırın ilçemiz ile başlayan kongrelerimizin  ülkemiz, şehrimiz  ve partimiz için hayırlara vesile olmasını yüce mevladan niyaz ederim. Kongre sürecimiz önümüzdeki hafta sonu yapılacak 12 Şubat ilçe başkanlığı seçimi ile daha da hızlanarak devam edecek. Bu süreçte ilçe başkanlığı için aday olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, sonucun tüm partimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlahi kelimetullah davasının milyonlarca savunucusundan biri olarak hem davama hem de partime hizmet etme noktasında sorumluluk alma  istek ve kararımı sizlerle paylaşmak için huzurlarınızdayım. 

Yakın çevrem ve dava arkadaşlarımla yaptığım  istişareler sonucunda, gönül verdiğim, yetiştiğim, Milliyetçi Hareket Partisinde bundan sonraki dönemde daha fazla sorumluluk almam gerektiği noktasında oluşan fikir birliğine  kayıtsız kalamazdım. Dava arkadaşlarımın teveccühü ve kongre delegelerimizin desteği ile  12 Şubat ilçe başkanı olarak görev almak istiyorum.

İlçe Başkanı olarak partime daha fazla hizmet edebileceğime inancım ve azmim tamdır. 
Hedefimiz; davamızı ve partimizi layık olduğu şekilde daha  ileri taşımak, insanımızı  Milliyetçi Türkiye idealine  ve ülküsüne sahip çıkar hale getirmektir.

Çıktığımız bu kutlu yolda Allah davamızı ve bizi muzaffer etsin, hepimizi yüceltsin utandırmasın.

Kıymetli misafirler;

Ülkemizin yıkılmayan son kalesi olan, var olduğu müddetçe; bölücülere, ihanet şebekelerine, hırsızlara ve yolsuzlara aman vermeyecek tek parti olan Milliyetçi Hareketin hem Kahramanmaraş'ta hem de Türkiye genelinde iktidar olması için teşkilatlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bu sorumluluk ve anlayış içerisinde 12 Şubat İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyor, saygılar sunuyorum.