Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Haber46'nın bu hafta içinde gündeme getirdiği Hal Kavşağı ve istasyon Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada her iki çalışmanın da kısa sürede bitirilmesi için talimat verildiği ifade edildi.

Haber46 bu hafta içinde önce "Kahramanmaraş’taki Hal kavşağı vatandaşı perişan etti!" başlığıyla Hal Kavşağını hemen ardından da "Kahramanmaraş'taki Köprü inşaatında çalışmalar durduruldu" başlığıyla Madalyalı Kavşak çıkışı Adana Yolu üzerindeki istasyon Köprüsünü gündeme getirmişti.

Haberlerimiz henüz manşetten düşmeden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada "her iki çalışmanın da tamamlanmasına dair Karayolları Bölge Müdürlüğüne bilgi verildiği" belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Karayolları Genel Müdürlüğümüz ile yapılan görüşmeler sonucunda hal kavşağı ve tren istasyonu mevkiindeki yol çalışmasının tamamlanması için gerekli ödeneğin gönderilmesi talebimiz karşılanmış ve her iki çalışmanın da tamamlanmasına dair Karayolları Bölge Müdürlüğüne bilgi verilmiştir."

Haber46 olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç‘e  Milletvekilleri Ahmet Özdemir ,İmran Kılıç ,Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal’a teşekkür ediyoruz.