İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Sadi Günen, Türkiye’yi içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracak iyi bir partinin çatısı altında iyi projelerle çıktıklarını söyledi.

24 Haziran 2018 genel seçimleri için çıktığı ilçe ziyaretlerini son hızla sürdüren Günen, Cumartesi günü Pazarcık ve Türkoğlu, dün ise Andırın ilçesine ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazarcık ilçesinde İYİ Parti Pazarcık İlçe Başkanı Levent Sümen ve vatandaşlarla bir araya gelen Günen, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Pazarcık’ın ardından Türkoğlu ilçesine geçen Dr. Sadi Günen, burada İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Kemal Pekmez ve vatandaşlarla buluştu. Günen’in son ziyareti Andırın ilçesine oldu. Dün, İYİ Parti Andırın İlçe Başkanı Ali Çatalbaş ve vatandaşlarla görüşen İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Günen, Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinin ihtiyaç ve beklentilerinin farkında olduğunu belirterek bunları karşılayacak iyi projelerle yola çıktıklarını belirtti. Kahramanmaraş’ın yıllardır alamadığı hizmetlerin farkında olduklarını kaydeden Günen, “Kahramanmaraş’ımızın imkânlarını biliyoruz. Gerek coğrafi gerekse stratejik açıdan barındırdığı potansiyeli biliyoruz. Kahramanmaraş’ta bir ömür geçirdim. Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerini ve o ilçede yaşayan insanların maddi durumlarını da biliyorum. Ülkemiz de şehrimiz de zor günler yaşıyor. İnsanın tüm ümidini kestiği bir anda iyi insanlar Hızır gibi yetişir ya! Ben de Türkiye’nin son umudu, Hızır’ı olarak gördüğüm İYİ Parti çatısı altında ülkemizin bu zor zamanında omuz atarak destek olan iyi insanlardan olmak istiyorum. Hem Türkiye genelinde hem de Kahramanmaraş yerelinde bir iyi insanlar ordusu var. Kaliteli, birikimli, kültürlü, eğitimli ve tecrübeli aday adaylarımız var. Ben de bu kervanın bir yolcusu olarak ülkemizi ve memleketimizi içinde bulunduğu çıkmaz durumdan kurtaracak iyi projelerimizi hayata geçirmek istiyorum” dedi.

İYİ BİR GELECEK BİZİ BEKLİYOR!

Elbistan’ın en köklü ailelerinden biri olan Günen, mesleği gereği binlerce insanı yakından tanıma fırsatına sahip olduğunu belirterek; “İnsanlarımızın hangi şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini yakından gördüm. Kredi veya kredi kartı borcu batağına saplanan vatandaşlarımız, İYİ Parti iktidarıyla rahatlayacak. Gezdiğimiz ilçelerimizde Sayın Genel Başkanımızın ekonomi politikalarından bahsediyorum. Çok mantıklı buluyorlar ve çok seviniyorlar. Çünkü insanlar günü kurtarma telaşından yarını düşünemiyor. Yarını düşünemeyen insanların da ne hedefleri oluyor ne de hayalleri! Durum böyle olunca toplumun genelinde bir buhran başlıyor. Biz, iyi insanlar olarak vatandaşımızı içinde bulunduğu bütün kötü durumlardan kurtarma niyetindeyiz. Vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz. İnşallah bize destek verirler ve iyiler iktidara gelirse; toplum olarak rahat bir nefes alacağız, iyi bir geleceğin yolunu beraber çizeceğiz ” şeklinde konuştu.

“TOPLUMUN YARALARINI SARMAK İÇİN İYİ’LER SAFINDAYIM”

Kahramanmaraş’ta yetişmenin ve bir doktor olarak yıllardır Kahramanmaraş’a hizmet etmenin gururunu yaşadığını kaydeden fukara babası İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Sadi Günen, istediği her şeye sahip olduğunu ancak insanların mevcut iktidarın yanlış politikaları nedeniyle artık mutlu olmadığını söyledi. Günen, şu açıklamalarda bulundu: “Onlarca yıldır verdiğim hizmetlerden gurur duyuyorum. Binlerce hastanın yarasına merhem olmanın sevincini yaşıyorum. Tanınmak, bilinmek, yardım etmek güzel şey ama binlerce insanın duasını almak daha güzel! Bazen siyasete girmemi yadırgayan insanlar bir doktor olarak hizmete devam etmemi istiyorlar. Ben de onlara diyorum ki; insanlarını yaralarını sarmak, ilaçla onları iyileştirmek çok kolay ancak toplumun gönlünde açılan yaraları sarmak daha zordur. Hastalığı da tedaviyi de en iyi doktorlar bilir. İktidar partisi, 16 yıldır toplumumuzu ötekileştirdi. Bazen ötekileştirmekle de kalmadı toplumun yarısından fazlasını vatan haini ilan etti. Eli silahlı terör örgütü mensubu benzetmesini çok kolayca insanlara yakıştırdı. Hemen hemen her gün zam açıklamalarıyla toplumu ekonomik yönden yıprattı. İktidar hırsıyla bu toplumu uçuruma, intihara sürükledi. Varsın doktorlar, ilaçla hastalarını iyileştirsin; ama ben o İYİ’ler ordusunun bir ferdi, cesur yüreklerin bir halkası olarak zor olan göreve talip oldum. Toplumumuzun yaralarını sarmak için İYİ’lerin yanında yola çıktım. Allah’ım tüm iyilerin yolunu açık eylesin.”