Saadet Partisi(SP) Malatya milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı, “AKP siyasi iflasın eşiğine gelmiştir. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar AKP’nin sonunu hazırlamıştır.” dedi.

SP ve BBP’nin ortaklığında oluşturulan Milli İttifak’ın Malatya milletvekili adayları 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalarını Yeşilyurt ve Yazıhan İlçelerinde sürdürdü. İki ilçede vatandaşlarla bir araya gelen adaylar burada yaptığı konuşmalarda AK Parti iktidarının yanlış politikalarını eleştirdi. Milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı, 7 Haziran seçimlerinin içinde bulunulan kötü durumdan kurtulmak için son çare olduğunu belirtti. Marasalı, “AKP siyasi iflasın eşiğine gelmiştir. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar AKP’nin sonunu hazırlamıştır. Bu durumda Türkiye’nin ve Malatya’nın içine düştüğü bu durumdan ancak Milli İttifak kadroları çıkartabilir“ diye konuştu.

'DEDİĞİM, DEDİK, ÇALDIĞIM DÜDÜK' ANLAYIŞI İLE YAPTIĞI UYGULAMALAR ZULÜM BOYUTUNA ULAŞTI

7 Haziran seçimleri öncesi Malatya halkının uyandığına dikkat çeken Marasalı, “Halkın vicdanı rahatsız olmuştur. İktidarın ‘Dediğim, dedik, çaldığım düdük' anlayışıyla yaptığı uygulamalar zulüm boyutuna ulaşmıştır. Emaneti ehliyet ve liyakat sahibi idarecilere vermek için 7 Haziran seçimleri son bir fırsattır. Bizler, Saadet Partisi kadroları olarak tertemiz geçmişimizi referans gösteriyoruz. Bir kez başardık, bir daha başaracağımıza inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

12 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin en çok oy aldığı Malatya’yı her zaman oyaladığını belirten Marasalı, “Bunların aklına bakarsak Malatya da Hızlı tren gelmesi için 2023'ü bekliyorlarmış, Lozan mı engelliyor Malatya da ki hızlı treni." ifadelerini kullandı.

Kentte her evden kanalizasyon ve arıtma bedeli alındığını ancak halen merkezi birçok bölgede kanalizasyon ve arıtmanın olmadığını belirten Marasalı, 7 Haziran seçimlerinde halkın bunu çok iyi değerlendireceğini ve iktidar partisine güzel bir ders vereceğini kaydetti.