İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Mert Yıkan İYİ Parti'nin 31 Mart seçimlerinde büyük başarı elde edeceğini söyleyerek Kahramanmaraş'ın 1 Nisan'dan itibaren İYİ Belediyecilikle tanışacağını iddia etti.

İRFAN MERT YIKAN ŞUNLARI SÖYLEDİ:

Biz ilçelerde adaylarımızı seçerken bulundukları bölgelerin en güvenilir insanı olmalarına dikkat ettik. Bu seçimlerde ehliyet alan belediye başkanlarımız belediye emanettir anlayışıyla başkanlarımız ilçelerine hizmet edecekler. Sahada gördüğümüz teveccüh bize bu seçimin meyvelerini daha şimdiden toplamaya başladığımızı gösteriyor. Adaylarımız ilçelerine değer katacak projeleriyle sahada seçmenden takdir topluyorlar. Başkanlarımız emanetlerini aldıkları belediyeleri adaletle liyakatla hoşgörüyle yöneteceklerdir.

Bu partimizin ilk yerel seçimi olduğundan dolayı tüm teşkilatlarımızda belkide hiçbir partide olmayan bir hizmet aşkı ve müthiş bir heyecan var. Bu kadrolarla iyi parti bulundukları ilçelerde adaletle yönetecek, Halkın bütün kesimlerini aynı şevkatle kucaklayacaktır. Allahın izni ve hemşerilerimizin desteği ile 1 Nisan’da KAHRAMANMARAŞ İyi Belediyecilikle tanışacak.’’

BASTIRMACI SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mustafa Bastırmacı ise seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmeye devam ediyor. Bastırmacı Onikişubat ilçesinin tüm mahalle, cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlardan iyi belediyecilik için destek istiyor.

"Vatandaşların her gittiği yerde büyük teveccüh gösterdiklerini" söyleyen Mustafa Bastırmacı "1 Nisan'dan sonra Onikişubat İYİ Belediyecilik sayesinde tarihinde almadığı hizmetleri alacak" dedi.