İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Torku Konyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından oyunun kalitesinin yüksek olmadığını, böyle bir oyunda kaybetmemenin de önemli olduğunu söyledi.

Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile Torku Konyaspor, Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, oyunun kalitesini beğenmediğini de dile getirerek şöyle konuştu:

"Oyunun ilk 15 dakikası tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Pozisyon vermedik. Ondan sonra dengeli bir oyun vardı. Bugün bizim için sıkıntı olan 3 bölgede top tutamamaktı. Bu bölgede top tutamayınca üretemiyorsunuz. Bugün rakibin bizden daha net pozisyonları vardı. Bunu kabul etmek lazım. Gel gitli bir oyun oldu. Oyun kalitesi yüksek değildi. Böyle bir oyunda kaybetmemek de önemli. Kaybedebilirdik, puan puandır böyle bakıyoruz. Ligin Avrupa Kupası hedefine giderken içeride kaybetmek zihinsel olarak da problem yaşatabilirdi. Kötü oynarken kazanmak önemli, ama böyle baktığınızda bir puan sanki doğru gibi duruyor."