Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla çeşitli yarlarda faaliyetler düzenlendi.

Acıpayam İlçe Müftülüğü, Havuzlu Çarşı'daki Talip Özkan Konferans Salonu'nda bir program yaptı. Burada konuşan Müftü Yardmcısı Bekir İpek, "Amacımız, halkımıza Peygamber sevgisini, O'nun yaşantısının nasıl olduğunu anlatmaktır. Kur'ân ve sünnete göre hayatımıza yön vermeliyiz ki kurtuluşa erebilelim." dedi.

Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu ise kendi bahçesinde Kutlu Doğum programı düzenledi. Öğrencilerin piyesleri ve ilahileri büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Fehmi Aydoğan, "Katılım çok güzeldi. Amacımız, çocuklarımızın Hz. Peygamber (SAV)'i daha iyi anlamalarını sağlamak ve sünnet–i seniyyeye uygun bir nesil yetiştirmek." şeklinde konuştu.

Bir program da Köke Mahallesi'ndeydi. Bu yıl beşincisi düzenlenen programda konuşan Köke Camisi İmam Hatibi Bekir Yatağan, "Allah'a bin şükürler olsun, her geçen yıl biraz daha iyi ve güzel bir kutlama oluyor. Bu yıl beşincisini düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum Haftası programına emeği geçen köy halkımızdan ve katılan misafirlerden Allah razı olsun. Rabbim, cümlemizi Hz. Peygamber (SAV)'in şefaatine nail eylesin. Daha nice Kutlu Doğum haftaları kutlamayı bizlere nasip eylesin." dedi.