Adana Demirspor, Akhisarspor’un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu ve Kıbrıs Rum Kesimi takımı Omonia’da gol kralı olan ve Benin Milli Takımı oyuncusu Mikael Pote ile anlaştı. Taraftarın meşalelerle katıldığı imza töreninde kaleci Oğuz bir, Pote ise iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Adana Demirspor Tesisleri’ne ait antrenman sahasında düzenlenen ve taraftarın da katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Sedat Sözlü, gece gündüz demeden teknik direktör Osman Özköylü’nün istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 21 yıllık Süper Lig özlemini bu sezon sona erdireceklerini vurgulayan Başkan Sözlü, “Birlik ve beraberlik olmadan başarı olmaz. O nedenle sizlerden her zaman destek bekliyoruz. Tüm siyasi partilerimizin Adana Milletvekilleri beni telefonla arayarak kutlayıp başarılar diledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Partili partisiz herkesi Adana Demirspor çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Gelin hep beraber Süper Lig’e uzanalım.” dedi. Başkan Sözlü, portakal çiçeği olarak adlandırdığı transferlerin ikisini bugün açıkladıklarını, pazartesi günü de üçüncüsünü duyuracaklarını sözlerine ekledi.

Tecrübeli kaleci Oğuz ise kendisini Adana Demirspor’a layık gören herkese teşekkür etti. 21 yıldır süren Süper Lig özlemini 22 yıl yapmayacaklarını ifade eden Oğuz, “Bu iş bu sezon bitecek. İşte bunun için buraya geldim. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Bu onuru şerefimle taşıyacağım. Burada olmaktan da çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Müslüman olan Mikael Pote ise taraftarların gösterdiği müthiş desteğe teşekkür ederek, “Bu desteğiniz başarı adına beni daha çok motive edecek. Şampiyonluk potansiyeline sahibiz ve şampiyon olacağız.” ifadelerini kullandı.

Törende taraftar 'Pote bizi cumaya götür' diye tezahürat yapınca, Pote de 'İnşallah' diye yanıt verdi. Meşaleler eşliğinde atılan imzalardan sonra taraftarlar yeni transferlerle özçekim yapma kuyruğuna girdi.