PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Fatih Karagümrük’ün genç stoperi Anıl Sarak ile anlaştı.

Demirspor yönetimi, Teknik Direktör Osman Özköylü’nün ardından Bursaspor alt yapısından yetişen ve Almanya doğumlu olan 23 yaşındaki Anıl Sarak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferini değerlendiren genç oyuncu, “Adana Demirspor gibi önemli bir camiaya hizmet vermek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Bu şehir, bu taraftar Süper Ligi fazlasıyla hak ediyor. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Takımın geleceği adına çok önemli bir oyuncuyla anlaştıklarını belirten Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, “Süper Lig hedefine ulaşmak adına kadromuzu çok güçlendireceğiz. Alacağımız oyuncular, bu camiaya ve bu taraftara yakışacaktır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun.” diye konuştu.

Teknik Direktör Osman Özköylü de Anıl gibi gelecek vadeden bir oyuncuyu kadroya dahil ettiklerini belirterek, “Bu tip oyuncuları takip ederek, bünyemize kazandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Adana Demirspor’a uzun süre fayda sağlayacak oyuncular bulmak. Bu yetenekler sahada takımımıza büyük katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.