PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Belek Kampında oynadığı son hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Maltepespor’u 2-0 mağlup etti.

    Turuncu beyazlı takımda sakatlıkları geçen Merthan ve Tiago bu maçta forma giyerken MR’ı çekilen Murat Yılmaz ve adalesinde çekme bulunan Cem Özdemir maçı tribünden izledi. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Adanaspor’un gollerini 73 dakikada Mehmet Boztepe ve 90.dakikada Ahmet Dereli attı.

    Turuncu beyazlı takımın Antalya Belek kampı perşembe akşamı sona eriyor. Adana’ya dönecek olan kafile izin yapmadan kampa girecek ve pazar günü oynayacak olan Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürecek.

    Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Karşıyaka ve Şanlıurfaspor maçlarının hedef açısından çok önemli olduğunu söyledi. Belek’te oynanan iki maçta oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten tecrübeli hoca, “Aramıza katılacak olan isimlerle daha da güçleneceğiz. Zaten takımımızın çekirdek bir kadrosu var. Adana’ya döndüğümüzde kampımız devam edecek. Pazar günü oynayacağımız Karşıyaka maçını kazanarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik.” dedi.
    
    Öte yandan takımın Sportif Direktörü Gökhan Keskin de kampa gelerek Maltepe maçını izledi. Keskin, oyuncularla tanışırken Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile sohbette etti.