Burhan Dinçbal Ortaokulu'nun Okul Aile Birliği yöneticileri, çocuklarının sağlıklı koşullarda spor yapabilmesi için belediyenin okula spor salonu yapmasını istedi. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okula spor salonu yapmayı taahhüt etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkanlar birlikte Hürriyet Pazaryeri'ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde harita üzerinde Kayseri'yi anlatan Başkan Mehmet Özhaseki, konuk Başkan ile makamında bir süre görüştü.

Daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da katılmasıyla cuma namazına giden başkanlar, çıkışta vatandaşların bazı talepleriyle karşılaştı. Burhan Dinçbal Ortaokulu'nun Okul Aile Birliği yöneticileri, başkanların yanına gelerek okullarına spor salonu istedi. Başkan Büyükkılıç, spor salonu sözü verdi.

Başkan Özhaseki, karnesini gösteren çocuklara hediye olarak harçlık verdi. Daha sonra Hürriyet Pazaryeri'ni ziyaret eden başkanlar, pazarcılar ve vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.