UEFA Avrupa Ligi'ne beklenmedik bir mağlubiyetle başlayan ve kendi sahasında Norveç ekibi Molde'ye 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, daha sonra ise zorlu Celtic deplasmanında 2-0'dan 2-2'yi yakalamış ve ilk puanını almıştı. Bir önceki maçta ise 89. dakikada Fernandao'nun golüyle Ajax'ı mağlup eden Fenerbahçe, 5 Kasım Perşembe günü saat 21.00'de tekrar Hollanda ekibiyle karşılaşacak. 
Amsterdam Arena'daki mücadelede Kanarya, Ajax'ı yenerse rakibini grupta saf dışı bırakmış olacak. 

Fenerbahçe'nin Ajax 11'i: (Muhtemel)

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Diego Ribas, Alper Potuk, Robin van Persie.

AJAX FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yarın akşam oynanacak mücadelenin saati ise birçok karşılaşmada olduğu gibi kafaları karıştırmaya devam ediyor. Türkiye'de saatlerin hala geriye alınmamış olması Hollanda'yla olan saat farkını ikiye çıkardı.
Kış saati uygulamasına hala geçmeyen Türkiye'de birçok karşılaşmada Avrupa saatlerine göre geç başlıyor. Benfica - Galatasaray maçı bunun en net örneklerinden biri oldu.

Ajax Fenerbahçe maçının başlama zamanı, UEFA'nın internet sitesinde Orta Avrupa Saati ile 19.00 olarak belirtiliyor. Normalde Türkiye Hollanda arasındaki saat farkı (1) olmasına rağmen şu an (2) olduğu için karşılaşma TSİ saat 21.00'de başlayacak. 

Ajax Fenerbahçe maçı Tivibu tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ajax Fenerbahçe maçı 5 Kasım Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak.