Fenerbahçeli Alper Potuk ve Galatasaraylı Tarık Çamdal, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının devam ettiğini üç takımın da bu yarışı bırakmadığını ancak sezon sonunda gülen tarafın kendileri olmak istediğini söylediler.

Ülker Metro, Enerji Testi'nin kapanışında İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinliğe katılan iki yıldız oyuncu, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehirspor'da geçmişte beraber top oynadıklarını hatırlatan Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Alper Potuk, "Eskiden aynı takımda oynadık. Şimdi rakibimiz. İki takımda 4. yıldızı takmak istiyor. Saha içinde ve dışında arkadaşız. Türk futbolunun buna ihtiyacı var. Yarış inanılmaz gidiyor. 3 takımda bırakmıyor. İnşallah sezon sonunda gülen biz oluruz." dedi.

Ligde kalan maçların hepsinin zor olduğunu kaydeden Alper Potuk, "Son oynadığımız Balıkesirspor maçını herkes kolay diyordu. Zor kazandık. Kalan maçların hepsi zorlu geçecek." diye konuştu.

TARIK ÇAMDAL: ÜÇ TAKIMDA PES ETMİYOR

Galatasaraylı Tarık Çamdal da "Eskişehirspor'da beraber oynadık. Burada da sık sık görüşüyoruz. Tabii ki saha içinde rakibiz ama dışarda hep beraberiz. Şampiyonluk yarışı heyacanlı gidiyor. Üç takımda pes etmiyor. Hepimizde şampiyonluğu istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, 'Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda 24 Mayıs'ta oynanacak olan Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki maç şampiyonluk için kırılma noktası olur mu?' şeklindeki sorusuna ise Galatasaraylı oyuncu, "Ligdeki her maç çok önemli. Maç maç konsantre oluyoruz. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Çıkıp göstermemiz gerekiyor." diye cevapladı.

Futbolcular, sonrasında taraftarların getirmiş olduğu formaları imzaladı ve taraftarlarla resim çekildiler.