Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kampa götürmeye hazırlandığı Faslı yıldız Nordin Amrabat'ın Malaga'ya transfer olduğu açıklandı. İspanyol kulübünün 4 yıllık sözleşme imzalandığı ve Faslı yıldızın ilk ödemesini de yaptığı öğrenildi. Malaga resmi internet sitesinden yapılan açıklamada transfer detayları hakkında bilgi verildi.

Galatasaray Kulübü tarafından verilen sürenin dolmasından önce ilk ödemenin yapıldığı açıklanırken, 28 yaşındaki Nordin Amrabat'ın geçen sezon tamamlanmadan yeni sözleşmeye imza attığı ve şu anda tatilde olduğu ve tatil dönüşünde basına tanıtılacağı açıklandı.

Malaga Kulübü'nün genel direktörü Vicente Casado yaptığı açıklamada, Amrabat'ın transferi için ilk ödemeyi yaptıklarını açıklarken, gün içinde paranın Galatasaray'a ulaştığını belirtti.

Amrabat'ın zaten Malaga'da olduğunu belirten Casado, artık hiçbir şüphenin kalmadığını ve Faslı yıldız ile yaptığı görüşmede kendisinin çok mutlu olduğunu ifade ettiğini söyledi.

Bu arada Malaga yerel basınında, İspanyol kulübü ile Galatasaray'ın Amrabat'ın bonservisi için 3,5 milyon avroya anlaştığı ve sarı-kırmızılı kulübe yapılan ilk ödemenin de 1,7 milyon avro olduğu belirtildi.