Stat: Antalya Arena
Hakemler: İlker Meral, Bülent Gökçü, Hakan Yemişken
Antalyaspor: M’Bolhi, Ömer, Diego, Lokman, Sakıb, Zeki, Makoun (Dk. 46 Emre), Emrah (Dk. 58 Serdar Özkan), Lazarevic, Guillherme, Samuel Eto’o (Dk. 82 Diarra)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip, Oğuzhan (Dk. 79 Cenk), Olcay, Quaresma (Dk. 68 Kerim Frei), Mario Gomez (Dk. 86 Mustafa Pekdemek)
Goller: Dk. 21 Eto’o (Antalyaspor), Dk. 14 Necip, Dk. 27 ve 63 Gomez, Dk. 73 Olcay Şahan, Dk. 89 Cenk Tosun (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 2 Lokman, Dk. 3 Makoun, Dk. 67 Eto’o (Antalyaspor), Dk. 31 Rodolfo, Dk. 56 Ersan (Beşiktaş)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Antalyaspor'u 5 - 1 mağlup ederek liderliğini sürdürürken puan farkını da 4'e çıkardı.

Antalya'nın yeni stadı Antalya Arena'nın açılış maçında lider Beşiktaş, ilk yarısını 2 - 1 önde kapattığı maçta Antalyaspor'u 5 - 1 mağlup etti. En yakın takipçileri Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 1 - 1 berabere kaldığı haftada Beşiktaş, Antalyaspor'u 14. dakikada Necip Uysal, 27 ve 63. dakikalarda Mario Gomez, 72. dakikada Olcay Şahan ve 89. dakikada da Cenk Tosun'un golleriyle 5 - 1 mağlup etti. Antalyaspor'un tek golünü ise 21. dakikada Samuel Eto'o attı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 22'ye çıkararak liderliğini sürdürdü ve en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 4 puan önünde yer aldı. Ev sahibi Antalyaspor ise 14 puanla 8. sırada kaldı.

59. dakikada Antalyaspor’un geliştirdiği kontra atakta Sakıb’ın içeri ortasında topa ters müdahale eden Rhodolfo’un vuruşu kornere çıktı.

63. dakikada Beşiktaş’ın geliştirdiği atakta Beck sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Gomez altı pas önünde gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi. Gomez kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetmiş oldu: 1 - 3.

72. dakikada Beşiktaş’ta Olcay sol kanatta Oğuzhan ile duvar paslaşması yaptı, ceza sahası içinde topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1 - 4.

88. dakikada Kerim Frei’ın aşırtmasında kaleci ile karşı karşıya kalan Cenk Tosun’un etkisiz vuruşu kalecide kaldı.

89. dakikada Beşiktaş’ın sağ çizgi üzerinden ceza sahasına çıkardığı topa yerden plase vuran Cenk Tosun’un şutu filelerle buluştu: 1 - 5.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka önemli pozisyon olmayınca siyah beyazlı ekip Antalya deplasmanından 5-1’lik farklı galip gelmesini bildi.