Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor Bosna Hersek A Milli takımında forma giyen Josip Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'den Süper Lig’e son yükselen ve Eto’o transferi ile spor kamuoyunun gündemine oturan Antalyaspor’da sezon kampı Afyonkarahisar’da sürerken bir yandan da transfer hareketliği devam ediyor. Kırmızı beyazlı kulüp bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde Bosna Hersekli milli oyuncu 25 yaşındaki sol bek Josip Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ihtiyaç olan noktalara transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kvesic ile uzun süren bir transfer görüşmesi olduğuna dikkat çeken Başkan Gencer, "Listemizde olan bir oyuncuydu. Gelecek yıllar için katkı koyacağına inandığımız genç bir futbolcu. Takımıyla Avrupa kupasında maçlar oynadığı için transfer gecikti. Takımı ile maçları devam etse de Antalya’ya gelmesi noktasında kulübü ile anlaşmaya vardık. Kvesic’in Antalya’ya gelmesini sağladık. Kvesic Antalyaspor’a 4 yıllık imza atıyor." dedi.

Kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Josip Kvesic, Antalyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Takımının UEFA maçlarını bırakıp Antalyaspor’a geldiğini belirten Kvesic, "Güzel bir kulüp. Çok çalışıp başarılı olacağım. Antalyaspor inşallah ligde üst sıralarda kalacak. Takımım Zeljeznicar taraftarı Antalya’ya gelmemi istememesine rağmen ben buraya geldim ve Antalyaspor’u tercih ettim." diye konuştu.

İmza töreninin ardından Kvesic, Antalyaspor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.