Antalyaspor'da iki haftalık mağlubiyetin faturası teknik direktör Hami Mandıralı'ya kesildi. Ligin 9. haftasında Engin Korukır'ı gönderen ve yerine Hami Mandıralı'yı getiren kırmızı beyazlı yönetim yeni hoca için görüşmelere başladı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Mandıralı'nın sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ettiklerini söyledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde olağanüstü toplantı gerçekleştiren Antalyaspor yönetimi teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırma kararı aldı. İki haftadır kötü sonuçlar alan Kırmızı-Beyazlılarda geçtiğimiz hafta mağlubiyetin faturası takım kaptanı Mehmet Sedef'e kesilmiş ve kadro dışı bırakılmıştı. Antalyaspor'un liseli oyunculardan oluşan Orduspor'a mağlubiyeti sonrası kaptan Sedef'in yanı sıra 4 oyuncuya da takımdaşlık ruhuna aykırı davrandıkları için para cezası kesilmişti. Ancak kırmızı beyazlılar PTT 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye de 1-0 mağlup olmasının ardından kulüp yönetimi acil olağan üstü toplantı çağrısı yaptı.

Tesislerde buluşan kırmızı beyazlı yöneticiler yaptıkları 2 saatlik toplantı sonrası Hami Mandıralı ile yolları ayırma kararı aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, son günlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığını söyledi.

Olağanüstü toplanmak zorunda kaldıklarını belirten Antalyaspor Başkanı Gencer, bugün Hami Mandıralı ile bir araya gelerek karşılıklı görüşme yaptıklarını, ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti. Antalyaspor yönetimi olarak da biraz önce aldıkları karar doğrultusunda Hami Mandıralı'nın sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ettiklerini duyuran Gencer, "Antalyaspor'da Hami Mandıralı'nın ilişkisi kalmamıştır. Federasyona da bunu bildireceğiz. Antalyaspor'umuza hayırlı olsun diliyoruz. Bundan sonraki hayatında da hocamıza başarılar diliyoruz." dedi.

Antalyaspor yönetimi olarak yeni gelecek hoca içinde görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Başkan Gencer, birçok ismin şuan için konuşulduğunu ancak net bir kararın henüz verilmediğini açıkladı. Geçen hafta içerisinde Antalyasporlu oyunculara verdikleri cezalarla ilgili soruya da Gencer, "Yeni hocamızla anlaştıktan sonra hocamızın vereceği direktifler doğrultusunda da bunu uygulayıp uyulamayacağımıza bakacağız." diye konuştu.

Öte yandan Antalyaspor teknik direktörlüğüne Yusuf Şimşek'in getirileceği iddia edilirken, Cihat Aslan isminin de konuşulduğu kulisler arasında yer alıyor. Kulüpten ayrılan ve gazetecilere herhangi bir açıklama yapmayacağını belirten Hami Mandıralı, alınan kararın hayırlı olmasını, yarın kulübe gelerek vedalaşacağını belirtti. Mandıralı, gazetecilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.