Antalyaspor'un transferinden vazgeçtiği file bekçisi ile yeniden ilgilendiğini duyurdu.

Antalyaspor'un kadrosuna katmak için teklif yaptığı Victor Valdes'in menajeri Gines Carvajal, oyuncunun Manchester United'da kalacağını söylemişti. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de bu oyuncuyla ilgili söylemlerini değiştirmiş ve transferle ilgili açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Antalyaspor’un proje transfer olarak nitelendirdiği tecrübeli file bekçisi Victor Valdes’i pazartesi günü şehre getireceği öğrenildi. Konu ile ilgili üstü kapalı isim vermeden açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kupa koleksiyoncusu bir ismi pazartesi günü Antalya’ya getireceklerini açıkladı.

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONSİAD) bu ayki konuğu Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer oldu. KONSİAD Başkanı Bora Terzioğlu'nun seçilmesinin ardından ilk toplantıya davet edilen kırmızı beyazlı yetkililerden Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

"11 AĞUSTOSTA SEÇİM YAPACAĞIZ"

Başkan Gencer, Mali Genel Kurul'da duyurduğu gibi seçim kararının alındığını açıklarken, kulübün 11 Ağustos Salı günü seçime gideceğini açıkladı. Seçim kararının alınmasında yönetim kurulu üyelerinin istekli olmadığına dikkat çeken Gencer, "Takım Süper Lig'e çıktıktan sonra başkanlığa talip olmak isteyenler ortaya çıktı. Bu isimlerin de seçime girebilmesi için bu kararı aldık. Göreve talip olanlara saygılıyız, ancak biz de görevimize devam etmek istiyoruz." dedi.

"VALDES BİTMEK ÜZERE"

Süper Lig’e play off'tan gelen ve son yükselen takım olan, bunun yanında Kamerunlu 34 yaşındaki dünya yıldızı Eto’o transferinden sonra spor kamuoyunun baş sıralarına yükselen Antalyaspor’da anlaşılan ikinci ‘proje transfer’de kesinleşmek üzere olduğu belirtildi. Yıllarca Barcelona’nın kaleciliğini yapan ve son olarak Manchester United'da forma giyen İspanyol kaleci Victor Valdes’in pazartesi günü Antalya’ya geleceği iddia edildi.

KONSİAD’daki soru cevap kısmında Antalyaspor taraftarına bir de müjde veren Başkan Gencer, yıldız transferlerin devam edeceğini aktardı. Samuel Eto'o'nun ardından dünyaca ünlü bir ismi takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gencer, "Büyük konuşmak istemiyorum ama Pazartesi günü kupa koleksiyoncusu bir ismi Antalya'ya getireceğiz." dedi.

Gencer, konukların 'bu oyuncu Victor Valdes mi?' sorusunu ise gülerek cevapsız bıraktı.

"100 MİLYON EURO HARCANSA BU REKLAM YAPILAMAZDI"

Samuel Eto'o'nun transferinin ardından tüm dünyanın Antalyaspor'u konuştuğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gencer, Paris’e bir transfer görüşmesi için gittiğinde kaldığı otelde yaşadığı bir olayı anlattırken, "Otele girerken Eto'o'nun başkanı gelmiş diye karşıladılar. Antalyaspor ve Antalya adının duyurulması için 100 milyon Euro harcansa bu reklam yapılamazdı." dedi.

Eto'o transferi sayesinde loca satışlarının arttığını da vurgulayan Başkan Gencer, "42 locamızdan 25'i şimdiden satıldı. Ayrıca Eto'o'yu reklamlarında oynatmak için dünyaca ünlü bir telefon markası teklif sundu. Çalışmalar devam ediyor." şeklinde konuştu.