Antalyaspor'dan gönderilen Hami Mandıralı'nın yerine getirilen Yusuf Şimşek'in imza töreni ertelendi.

Antalyaspor'da iki haftalık mağlubiyetin faturası teknik direktör Hami Mandıralı'ya kesilmişti. Antalyaspor yönetimi dün olağanüstü toplanarak Mandıralı'yı gönderme kararı aldı. Yeni teknik direktör için görüşmelerini sürdüren kırmızı beyazlı yönetim Yusuf Şimşek isminde mutabık kaldığı öğrenildi.

Kulüp tarafından bugün basın birimlerine ilk olarak yeni hoca ile 13.00'te imza töreni düzenleneceği duyuruldu. Daha sonra da tekrardan Antalyaspor A.Ş.'den düzeltme geçilerek basın toplantısının 14.30'a alındığı açıklandı.

İmza töreni için kulüp binasına giden basın mensupları bir sürprizle daha karşı karşıya geldi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının yanına gelerek toplantının ileri bir tarihe ertelendiğini, herkesten özür dilediğini söyledi. Gencer, "Takımın menfaatleri doğrultusunda teknik direktör anlaşmamız ileri tarihe ertelendi. Federasyona bağlı bir takım işlemlerin gecikmesi nedeniyle bugün imza törenini yapamıyoruz." dedi.

Kırmızı beyazlı takım ligin 9. haftasında Altınordu mağlubiyeti sonrası teknik direktör Engin Korukır'ı göndermiş yerine Hami Mandıralı ile sözleşme imzalamıştı.

Öte yandan Karşıyaka'dan ayrılan teknik direktör Yusuf Şimşek'in dün akşam saatlerinde Antalya'ya geldiği öğrenildi.