Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Konya ve Kastamonu’da yapılan Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olan Artvin Belediye Güreş İhtisas Kulübü sporcularını makamında kabul etti. Sporcuları tebrik eden Başkan Kocatepe, 66 kiloda Türkiye 3.sü olan Çetin Doğan ile 26 kiloda Türkiye 3.sü olan Tahsin Öztürk’ü çeyrek altın ile ödüllendirdi.

10–14 Haziran tarihleri arasında Kastamonu’da yapılan 2003-2004 doğumlu serbest güreş Türkiye Şampiyonasında Artvin Belediye Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Tahsin Öztürk 26 kiloda Türkiye 3.sü oldu. Ayrıca Konya merkez spor salonunda 4-6 Haziran tarihleri arasında yapılan 2002 doğumlu serbest güreş Türkiye Şampiyonası'nda 66 kiloda Çetin Doğan da Türkiye 3.lüğünü elde etti.

Pehlivanlar Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kocatepe, sporcularla tokalaşıp birer çeyrek altın ile ödüllendirdi. Güreş Antrenörü Zaza Vadridze, sporcularının elde ettikleri başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, sporcularının ileride Türkiye şampiyonu olabilecek yeteneklerinin bulunduğunu dile getirdi.