İkinci Lig ekiplerinden Sarıyer, teknik direktörlük için Galatasaray'ın eski futbolcularından Ayhan Akman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'teki Merkez Binası Aydın Doğan Salonu'nda yapılan imza törenine Ayhan Akman'ın yanısıra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Ferhat Göçer katıldı.

AYHAN AKMAN: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Sarıyer Kulübü ile sözleşme imzalayan Ayhan Akman, hedeflerinin gelecek yıl şampiyonluk olduğunu belirterek, "Kulüp yetkilileri bana çok ilgi gösterdiler. Yönetim ile yaptığım görüşmelerde aç bir topluluk gördüm. Güzel birliktelik olur. Başarıyı kovalayacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Sarıyer'de güzel işler yapmak istiyoruz. Ben her zaman hedefleri olan bir insanım. Tabii ki hedefimiz şampiyonluktur. Şampiyon olamazsak da burada başka bir iz bırakmak isterim." dedi.

ARDA TURAN'IN BARCELONA'YA TRANSFERİ

Eski takım arkadaşı ve milli futbolcu Arda Turan'ın Atletico Madrid'den İspanya'nın dünyaca ünlü diğer takımı Barcelona'ya transferiyle ilgili soruları da cevaplayan Ayhan Akman, "Arda için hayırlısı olsun. İnşallah başarılı olur. Onu çok seviyorum. Arda'nın Barcelona'ya transfer olması büyük bir olay. Türk futbolcusunun gelebileceği en iyi yere geldi." diye cevap verdi.

Sarıyer'in kadro yapısı ve transferlerle ilgili açıklamalar da yapan Ayhan Akman, Galatasaray'ın yanısıra diğer kulüplerde forma şansı bulamayan genç oyuncuları kadrolarına uygun olmaları halinde transfer edebileceklerini de sözlerine ekledi.