"Penaltı vermezler. 10.dakikada net penaltıyı vermedi. Ben net penaltı gördüm. Arkadaşlara da sordum. Herkes öyle olduğun ifade etti. Yanlışlık varsa özür dileriz. 21.dakikada Egemen adama hiç değmemiş, teyit ettirdim. Kendisine de içeride sordum. Devrede içeride sordum. Herhangi bir söz söyledin mi? diye sordum.'Ben ne yaptım' dışında bir şey söylemedim dedi. Bir takım zorluklardan geçiyoruz. Ülkenin en önemli kulübü Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin tarihi kurtuluş savaşında başlar. Böyle bir kulübü son 3 senedir yok etmekiçin her türlü operasyon yapılıyor."

"GALATASARAY'I TT ARENA'DA YENERİZ, İSTATİSTİKLERE BAKSINLAR""

Fenerbahçe son kaledir. Bugün de gördük, taraftar ile kulübünarasını açmaya çalışıyorlar. Aynı hakem 2010 yılında Bursaspor'a kaybetttiğimizde,kuralların dışında top hareket ederken oyunu oynattı şampiyonluğu kaybetmedi. Bizim maçlara gelmiyordu. Mutluyduk, o da mutluydu. Her geldiği maçtaaynı tavırları sürdürüyor. Bu hakem yeteneksiz. Yeteneksiz bir hakem üzerinde devam etmek, çok kötü şeyleri doğurabilir. Bu hakemin yapacağı birhatayı daha affetmeyiz. Federasyona sesleniyorum. Böyle yeteneksiz hakemleri temizleyin. Biz emek veriyoruz. Mücadele ediyoruz. Bugün kötü oynadıkolabilir, haftaya iyi oynadık. Yeneriz. Galatasaray'ı Türk Telekom'da yeneriz, hiç merak etmesinler. İstatistiklere baksınlar..."

"Herkes kendine çeki düzen versin. Aziz Yıldırım diyor ki şike yapmadı. Eğer bu hadiselere şikediyorlarsa Türkiye'de bunu yapmayan takım yoktur. Bizden başka herkes yapmıştır, Fenerbahçe yapmamıştır. Bugün Sivas'a geldim.Seyirci bağırıyor, şike yapsana şikeyapsana diye bağıruıyor. Ben Sivas'ı satın mı aldım? Bunu derseniz Sivas satılmış olur? Bu kadar mı mantıksız insanlar olur. Tribünler bağırıyor, şike yapsana yapsana. Utanın biraz, ayıp. Bana teşekkür etmeleri lazım. Şike yok dediğim için. Bizkimseyi satın almadık. Beşiktaş kulübüyle ilgili hafta içi konuşacağım. Şike ile ilgilisuçlanıyorlar, camiaları hiçbir şey söylemiyor. Yargıtay kararına göre şike yapmıştır deniliyor."

"ALLAH AŞKINA, BÖYLE BİR YARGILAMA MI OLUR

""Bugün gittim balıkçıda oturdum. Üçbalıkçıda çay içtim. 1 milyon dolarlık balık aldınız mı, irsaliyeniz var mı, her şey ortada. Bir hafta öncesinden buraya 22 tır balık mı gönderdiler?Medyada suçludur. 50 senenin faturasını bize kesmeye çalıştınız. Her türlü kulüpler şu anda da yapıyorlar. Her yerde teşvik var. Bizi Vatan polisinealanlarla konuştum. Çok şey biliyorum, çok şey söyleyeceğim. Tape'leri lütfen iyi okuyun. Bunları geniş şekilde anlayın. İbrahim Akın'a para verdiğim söyleniyordu. Bu parayı Bülent İşçan, Ahmet Çelebi vasıtasıyla verdiğim söyleniyordu. Fezlekede de böyle diyordu. Yargıtay diyor ki Fenerbahçe muhasabecisiparayı verdi. Allah aşkına böyle bir yargılama mı olur? Bu hukuka nasıl güveneceğiz?"