Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor karşısında üstün oynayanın kendileri olmasına rağmen sonucun kötü olduğunu belirtti.

Bakkal, evlerinde 2-1 yenildikleri Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, sonuç olarak en kötü başladığı yıl olduğunu ifade etti. Bakkal, "Anlam veremediğim bir şey var. Top oynama yüzdeleri bizde geçen haftadan beri. Bunu bir savunma amacıyla söylemiyorum. Bir şeyler paylaşmak istiyorum yani. Tam iyi oynadığımız oyunu ele aldığımız bir anda aynı Akhisar maçında da oldu ama hiç bir oyuncumu suçlamadım, suçlamak da istemiyorum zaten inanılmaz geriye koşuları vardı. Geri pastan bir gol yiyorsunuz tabi. Sonra anlam veremediğimiz bir gol daha. Tam attık atacağız derken savunmadan ileriye kadar herkes bir şeyler yapmaya çalışan bir takım. Bunu mazeret olarak söylemiyorum, anlam veremediğim kötü goller yiyoruz. Hatalı goller yiyoruz. Nasip kapalı bir yerde bir şeyler var. Pek çalışmayınca böyle şeylere bakan biri değilim ama hakikaten yüzde 62'ye yüzde 27. Ama çok basit goller yiyoruz" şeklinde konuştu.

Bakkal, bir basın mensubunun Oktay'ın geri pasından yenilen golü sorması üzerine, "Kimseyi suçlamak istemiyorum ama Oktay da istemez üretken ama iyi oyuncu toparlanmaya çalışıyor. İyi oynadığımız bir maç. Özellikle Khalili'nin Murat'ın Nakoulma'nın Welliton devreye girmeye Pedriel toparlanmaya başladı yorulana kadar. Bir geri pastan bir de uzaktan bir şut inşallah bu nasipsizliği kırarız yani. Maçta hakikaten biz üstünüz ama bu benim savunmam olabilir mi sonuç kötü tabi" cevabını verdi.