Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Plus Fitness Center Takımı sporcuları 21 Aralık 2014 tarihinde Çin'de düzenlenen Wushu turnuvasına katılarak kategorilerinde birçok madalya kazanarak "milli sporcu" unvanına sahip oldu. Antrenör Şafak Bazancir ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret eden sporcular Murat Bazancir, Edanur Aslan, Erkan Sara ve Ahmet Erol, kazandıkları madalyaları Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya getirdiler. Sporcular destekleri için Başkan Saka'ya teşekkür ederek sonraki müsabakalarda da başarı sözü verdiler. 

Genç sporcuları kutlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise yaptığı açıklamada, "İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz ve elde ettiğiniz başarılı sonuçlar nedeniyle hepinizi kutluyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü kendinize yol gösterici olarak alarak başarılarınızın daim olmasını diliyorum." dedi. 

Başkan Saka, desteklerinin devam edeceğini de ifade ederek, "Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapabilmesine olanak sağlayan spor dallarına belediye olarak desteğimiz devam edecek." dedi. 

Başkan Saka, genç sporculara ziyaret anısına üzerinde Antandros Antik Kenti’ni simgeleyen fotoğrafların yer aldığı bardaklardan hediye etti.