Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçında Balıkesirspor, konuk ettiği Eskişehirspor'u Isaac Promise (2) ve Ronald Vargas'ın (2) golleriyle 4-1 mağlup etti. Eskişehirspor'un tek golünü ise Tomislav Glumac kendi kalesine attı.

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, İlker Takpak
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Ante Kulusic, Berkan Emir Okan Alkan, Tomislav Glumac, Eray Ataseven, Vitor Da Silva, Ronald Vargas (Dk. 83 Aykut Çeviker), Sercan Yıldırım (Dk. 73 İlhan Depe), Gökhan Ünal, Isaac Promise (Dk. 90 Hasan Hatipoğlu)
Eskişehirspor: Jorge Boffin, Mustafa Yumlu, Ergün Teber, Diego Angelo, Kaan Kanak (Dk. 60 İbrahim Sissoko), Kamil Ahmet Çörekçi, Goran Causic, Nzuzi Toko (Dk. 60 Hürriyet Gücer), Sezer Öztürk, Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 75 Emre Güral), Rogelio Mori
Goller: Dk. 35 ve 56 Isaac Promise, Dk. 39 ve 64 Ronald Vargas (Balıkesirspor), Dk. 43 Tomislav Glumac (kendi kalesi) )Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dk. 80 Eray Ataseven, Dk. 85 Isaac Promise (Balıkesirspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçında Balıkesirspor, konuk ettiği Eskişehirspor'u Isaac Promise (2) ve Ronald Vargas'ın (2) golleriyle 4-1 mağlup etti. Eskişehirspor'un tek golünü ise Tomislav Glumac kendi kalesine attı.

Balıkesirspor bu galibiyetle 10 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu. Balıkesirspor son galibiyetini ligin 15. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında elde etmişti. Bu skorla Balıkesirspor puanını 18’e çıkardı.

55. dakikada Kaan Kanak'ın pasıyla ceza yayının hemen solunda topla buluşan Sezer Öztürk sağ ayağıyla sert bir şut çekti. Kaleci Emrullah Şalk köşeye giden topu zorda olsa kurtarmayı başardı.

56. dakikada Sercan Yıldırım sağ kanatta rakiplerinden güzel bir şekilde sıyrıldıktan sonra ortasını penaltı noktasının solundaki Isaac Promise'e açtı. Bomboş pozisyonda bulunan Isaac Promise güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 3-1.

64. dakikada Balıkesirspor, Ronald Vargas ile farkı 3’ e çıkardı. Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Ronald Vargas, Mustafa Yumlu ve Kamil Ahmet Çörekçi'den sıyrıldıktan sonra penaltı noktasının hemen gerisinden sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 4-1.

71. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Rogelio Mori’nin yakın mesafeden gelişine şutunda top yan ağlarda kaldı.

78. dakikada kaleye uzak bir mesafede tam cepheden topla buluşan Diego Angelo’nun sert şutu Tomislav Glumac’dan döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-1 Balıkesirspor’un üstünlüğü ile sona erdi.